Sponsors PIANOo-congres 2017

Het PIANOo-congres werd medemogelijk gemaakt door sponsors. Hieronder vindt u een overzicht van de sponsors die aanwezig waren op 1 juni 2017. 

Aanbestedingskalender en EMVI prestatiemeting
Van slim selecteren tot geheel digitaal aanbesteden
Bij deze stand maakt u kennis met Aanbestedingskalender en EMVI-prestatiemeting. Deze partijen zorgen ervoor, dat u via een slimme selectiesystematiek voor onderhandse aanbestedingen, c.q. groslijstsystematiek het gehele digitale proces van een aanbesteding kan doorlopen. Daarnaast kunt u via Aanbestedingskalender ook terecht voor alle andere type aanbestedingen. Ook verzorgen zij trainingen, met betrekking tot (digitaal) aanbesteden en EMVI-prestatiemeting.
www.aanbestedingskalender.nl
 

Adjust
Adjust is een menselijk en tegelijkertijd zakelijk adviesbureau. Onze ‘Adjusters’ zijn stuk voor stuk unieke persoonlijkheden met een gedeelde passie voor het inkoopvak. Bij de stand vindt u een levendig inkoopadviesbureau. Adjust is gericht op zowel op het aanbesteden en contract management als op de praktische aspecten van de nieuwe aanbestedingswet en het uitwerken van beleid. 
www.adjust.nl

 
AevesBenefit
WHAT MAKES YOU TICK?
AevesBenefit is hét inkoopadviesbureau voor Advies, Werving & Selectie, en Detachering.
www.aevesbenefit.com
 
Combined Business Power 
Combined Business Power is een inkoopadviesbureau  gespecialiseerd op het gebied van inkoop en aanbesteden. CBP beantwoordt in de stand uw vragen over de professionalisering van inkoop in de publieke sector.
www.cbp.nl
 
Conducto Opleidingen - de opleider voor inkoop en aanbesteden
Conducto is specialist in het verzorgen van inkoopopleidingen en –cursussen die direct aansluiten bij uw dagelijkse praktijk. In de vorm van open inschrijving en als maatwerk voor uw organisatie. Conducto heeft jarenlange ervaring met het inkoopvak  en heeft een brede en vaste klantenkring in de (semi-)overheid en bedrijfsleven. Conducto staat voor heldere communicatie, korte lijnen en een pragmatische aanpak. De kracht van de opleidingen, cursussen en trainingen is de directe aansluiting op uw dagelijkse praktijk.
www.conducto.nl
 

CTM
Love me tender
Love me sweet
Never let me go


Maak bij de stand van CTM Solution kennis met het CTM platform. Bij de stand ziet u hoe u het CTM platform kunt inzetten voor een makkelijke en prettige start met elektronisch aanbesteden dat per 1 juli 2017 verplicht wordt voor aanbestedende diensten. Het CTM platform is een standaard ‘off-the-shelf- online oplossing dat uniek is in haar aanpassingsvermogen. De CTM-applicatie onderscheidt zich doordat het gehele platform flexibel wordt ingericht, aansluitend bij elke organisatie. CTM levert een platform voor zowel aanbestedingsprofessionals, die graag geavanceerde functies beschikken, als inkopers die eenvoudig werken en vooral gebruiksvriendelijkheid belangrijk vinden.
CTM komt met een tendermanagementplatform dat geheel in te richten is naar uw wensen. Uw specifieke werkwijze van uw organisatie kan worden vertaald naar de werkwijze in het platform. Per gebruiken en inkoopprocedure kan de mate van 'light' en 'pro' in gesteld worden. Een platform dat zich aanpast aan  u en uw organisatie en andersom.
Bij de stand laat CTM graag zien hoe u het platform kunt inzetten voor een makkelijke en prettige start met elektronisch aanbesteden. Speciaal voor deze gelegenheid is er een niet te missen deal samengesteld. Natuurlijk kunt u ook Elvis in the building verwachten!
www.ctmsolution.nl

 
Emeritor Procurement Services BV
Zie meer met inkoop
Waarom bezuinigen, als u ook kunt besparen?! Emeritor helpt uw doelstellingen sneller en efficiënter te behalen. Kom langs bij de stand van Emeritor voor meer informatie en inspiratie over hoe zij ook u kunnen helpen!
www.emeritor.com
 
Esize: You're in control
Esize helpt organisatie door middel van Cloud Spend Management-oplossingen om meer inzicht en controle te krijgen over bedrijfsuitgaven. Bij de stand vertelt Esize hoe u alle stappen van inkoop- en factuurafhandelingsprocessen (Source of Pay) efficiënter en transparanter maakt. 
www.esize.com
 
Forum Standaardisatie voor digitaal samenwerken
Forum Standaardisatie beheert de lijst met open standaarden die uitgevraagd moeten worden bij inkoop van ICT en heeft hiervoor een handreiking geschreven: vragen om open standaarden bij inkoop. Bij de stand van Forum Standaardisatie op het congres wordt deze handreiking uitgedeeld en kunt u- met het oog op een volgende versie van de handreiking-  feedback geven aan Désirée Castillo Gosker, adviseur open standaarden van het Bureau Forum Standaardisatie over uw ervaringen met open standaarden in het inkoopproces. Meer informatie over Forum Standaardisatie en open standaarden vind u op:
www.forumstandaardisatie.
 
inQuest, beweegt (in) de inkoopmarkt
Bij de stand van InQuest vind u het grootste gespecialiseerde personeelsbemiddelingsbureau in Nederland en België binnen het vakgebied Inkoop en Aanbesteden. InQuest kent de inkooptalenten voor vaste posities en biedt daarnaast een volwaardig ontwikkelprogramma voor zowel jonge interimpotentials (In2talent) als ervaren InQuest interimconsultants (medior/senior). 
www.inquest.nl
 
Negometrix
Negometrix is in 17 jaar Negometrix uitgegroeid tot een van de meest gebruikte e-tender applicaties in Nederland. De functionaliteiten zijn inmiddels uitgebreid met onder andere contract management en het Tender Start Formulier voor decentraal inkopen.
Negometrix maakt digitaal inkopen en contract management eenvoudiger, eenduidiger en efficiënter.
www.negometrix.com
 
Nétive VMS
Nétive bereikt met een Vendor Management Systeem (VMS) de ZZP-markt en leveranciers van flexibele arbeid.
Met het VMS kunt u:
- Sourcen m.b.v. een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS)
- 100% compliant aan wet- en regelgeving
- Volledig gedigitaliseerd inhuurproces (van aanvraag tot facturatie)
www.netive.nl
 
NEVI, hét kennisnetwerk voor inkoop en supply management
Bij de stand van NEVI vindt u hét Nederlandse netwerk van en voor private én publieke inkopers. NEVI leidt op door vakopleidingen, trainingen en door maatwerk in company. NEVI brengt inkoopprofessionals bij elkaar om kennis te delen, verspreiden kennis via Kennislab en ons vakblad Deal!, creëren kennis via leerstoelen en lectoraten. NEVI staat voor professionalisering van de inkoopfunctie in het belang van overheid, bedrijfsleven en samenleving als uw Inkoopbelangenbehartiger, zowel in Den Haag als bij nationale en internationale stakeholders.
www.nevi.nl
 
Het NIC: vooraanstaand in oplossingen voor inkoop en contractmanagement
Bij de stand van Het NIC vindt u veel kennis en ervaring op het gebied van inkoop en contractmanagement. Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring te vinden als bij Het NIC. Het NIC draagt ook aantoonbaar bij aan duurzame en innovatieve inkoopoplossingen. Het NIC heeft 100 professionals die klaar staan voor uw organisatie. 
www.hetnic.nl
 
Pro10 Inkoopadvies
Pro10 Inkoopadvies is al meer dan 10 jaar partner voor o.a. de rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen als het gaat om het organiseren van de meest complexe en politiek gevoelige Europese aanbestedingen. Pro10 stelt het door u gewenste resultaat centraal en realiseert dit op persoonlijke en creatieve wijze. Pro10 beschikt daartoe over een enthousiast team van professionals met verschillende achtergronden. Pro 10 helpt u inkoopcompetenties, inkooporganisatie en inkoopcultuur op orde te krijgen. Zij zijn bevoegd uw aanbestedingspraktijk te certificeren volgens de NTA8085. Bent u nieuwsgierig geworden naar Pro10? Bezoek dan de stand! Enkele mensen vanuit Pro10 staan voor u klaar om kennis te maken, waarbij zij meteen ook inhoudelijke vragen graag beantwoorden. Bij bezoek aan de stand van Pro10 ontvangt u gratis een praktisch boekje over contractmanagement. 
www.pro10.nl
 
Maak kennis met PSI!
Bij de stand van PSI-inkoop kunt u een filmpje over het bedrijf bekijken. Ook zijn er adviseurs aanwezig van PSI, waarmee u in gesprek gaat over de 10 zekerheden. Kom naar deze stand en maak kans op een prijs!
www.psi-inkoop.nl
 
SCCM - platform voor certificatie milieu- en arbomanagementsystemen
Veel organisaties laten bij de inkoop van producten en diensten eisen aan MVO of duurzaamheidscriteria meewegen. Vaak worden certificaten en keurmerken gevraagd om de kwaliteit van onderdelen van het MVO-beleid aan te tonen. Het is niet altijd duidelijk hoe de verschillende certificaten en keurmerken zich tot elkaar verhouden en waar je op moet letten bij een certificaat.
Bent u inkoper en wilt u meer weten over de verschillende certificaten en keurmerken op MVO-gebied, hoe deze zich tot elkaar verhouden en waar u op moet letten bij de beoordeling van een certificaat? Kom dan naar de stand van SCCM! SCCM geeft u graag meer informatie.
www.sccm.nl
 
Inhuur met een DAS van The Solutions Factory
The Solutions Factory levert software voor een als dynamisch aankoopsysteem ingerichte inhuurdesk. Dit InhuurCenter kan met de ondersteuning van een recruiter  worden geleverd. Bij de stand kunt u diverse voorbeelden zien van InhuurCenters van de klanten van The Solutions Factory.
www.thesolutionsfactory.nl