Welkom

Met elkaar het verschil maken! Dit is het thema van de 16e editie van hét PIANOo-congres op 16 juni 2022, het jaarlijkse inkoopevenement van en voor de publieke sector, in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Jaarlijks nemen ruim 700 inkoopprofessionals, werkzaam bij allerlei verschillende overheidsorganisaties, deel in het kader van het delen en ophalen van kennis, ervaringen en om collega’s uit heel Nederland te ontmoeten. Inkoop draait om het aantrekken van partijen en oplossingen die het best bijdragen aan de doelstellingen van onze organisaties. En dat vergt samenspel, zowel binnen de organisatie als in de markt. Want inkoop staat aan het begin, wanneer markt en overheid gaan samenwerken.

Het PIANOo-congres duurt van 9.00 tot 17.30 uur, inclusief borrel. Tijdens het PIANOo-congres 2022 besteden we onder meer aandacht aan samenwerking binnen de organisatie en met de markt, contract- en inkoopmanagement, maatschappelijk verantwoord inkopen en relevante jurisprudentie.

Voor wie?

Het congres is toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten. Anders dan voorgaande jaren worden dit jaar ook vertegenwoordigers van brancheverenigingen uitgenodigd voor specifieke sessies. Ook ondernemers maken met elkaar het verschil. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Laat je inspireren, stel je eigen programma samen
Het programma is bekend. Neem de tijd om door het programma heen te struinen en schrijf je daarna in via de knop aanmelden en stel je eigen programma samen.

Dit congres is bedoeld voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en speciale sectorbedrijven. En vertegenwoordigers van brancheverenigingen.

Keynote sprekers 2022

Impressie PIANOo-congres

Praktische informatie


Dit congres is bedoeld voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en speciale sectorbedrijven. Tijdens het congres wordt rekening gehouden met de belangen van ondernemers. In de middag zijn er vier sessies waarvoor vertegenwoordigers van branche-organisaties zijn uitgenodigd. 

 

Inschrijven kan je via deze website op de inschrijfpagina. Na jouw elektronische inschrijving ontvang je een automatische ontvangstbevestiging van ons per email. Heb je binnen 24 uur niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via bijeenkomsten@pianoo.nl.

Wij zullen jouw inschrijving controleren. Wij streven ernaar om binnen vijf werkdagen een definitieve bevestigingsmail op te sturen.

NB. Wij verwijzen je graag naar de privacy policy van PIANOo voor vragen over hoe wij omgaan met jouw gegevens. 


Het PIANOo-congres vindt plaats op donderdag 16 juni 2022 in:

Congrescentrum 1931
Oude Engelenseweg 1
5222 AA ‘s-Hertogenbosch

www.1931.nl

Bereikbaarheid:
Route naar 1931 Congrescentrum

Vanaf het centraal station Den Bosch is de locatie op 15 minuten loopafstand. Er stopt geen streekvervoer in de buurt.

Vanwege duurzaamheidsoverwegingen hebben wij besloten geen pendelbussen in te zetten. Wij moedigen het aan om met het openbaar vervoer te komen en te voet verder te gaan.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om met het OV te komen dan zijn er voldoende parkeerplekken gelegen naast de locatie. Een parkeerkaart kan op locatie alleen met de pin worden aangeschaft. Deze kosten worden niet vergoed door PIANOo.

Locatie informatie over duurzaamheid:
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen | 1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch


*Alle catering tijdens het PIANOo-congres is 100% vegetarisch. 
 

Heb je vragen over het evenement dan kunt u contact opnemen via bijeenkomsten@pianoo.nl.