PIANOo-congres 8 juni: Omnisport Apeldoorn

Als overheden willen we verandering in de markt creëren: bijdragen aan een meer digitale, schonere, duurzamere en socialere wereld. Inkoop moet meebewegen in die transities. Wat kun je als inkoopprofessional of opdrachtgever in de publieke sector doen om transities te versnellen? Hoe anticipeer je behendig op veranderingen? Demarreer mee op 8 juni 2023!  

Om transities te kunnen versnellen zullen we moeten schakelen en verbinden, zowel met de voorhoede als binnen het peloton van publieke inkoop. Samen gaan we sneller, door mee te liften op elkaars ervaring en de (inkoop)kracht van het peloton te benutten. We leren en profiteren van kleine en grote koplopers, die elk op hun eigen terrein een demarrage inzetten.  

Kenniskoers
In de inspirerende omgeving van Omnisport in Apeldoorn zetten we op donderdag 8 juni een ‘kenniskoers’ in gang voor aanbestedend Nederland. Met: 

  • Plenaire keynotes van Lucas Simons (Markttransformaties en de rol van inkoop), Muel Kaptein (Ethisch veranderen) en Maarten Ducrot (Koersen of tekentafelwielrennen). 
  • Keuze uit 25 uiteenlopende deelsessies, zoals CO₂-beprijzing, aan de slag met een actieplan MVOI, veranderende Europese regelgeving, prijsvorming bij een bouwteam en nationale veiligheidsrisico’s beheersen bij aanbestedingen.

Publieke inkopers uit heel Nederland kunnen (gratis) aansluiten en hun interne opdrachtgever(s)* meenemen. 

Registreren
Het PIANOo-congres biedt je de kennis en inspiratie om te kunnen verdapperen, om met volle inzet en gesterkt door een peloton van inkoopcollega’s aan de slag te gaan met de uitdagingen die je tegemoetkomen. Wil je mee koersen? Meld  je dan aan via "start registratie". Het programma stel je vervolgens zelf samen door je aan te melden voor diverse deelsessies.  
 

* Voorwaarde voor toelating is dat je werkzaam bent bij een aanbestedende dienst. 

Programma

Ontvangst9:00 AM - 10:00 AM
Pauze11:30 AM - 12:00 PM
Sessies ronde 112:05 PM - 1:00 PM
Lunch1:05 PM - 2:05 PM
Sessies ronde 22:10 PM - 3:05 PM
Pauze3:10 PM - 3:40 PM
Sessies ronde 33:45 PM - 4:40 PM
Borrel4:45 PM - 6:00 PM

Bekijk het volledige programma en alle sessies hier.

Impressie PIANOo-congres

Praktische informatie


Dit congres is bedoeld voor medewerkers van alle aanbestedende diensten en speciale sectorbedrijven. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

 

Inschrijven kan je via deze website op de inschrijfpagina. Na jouw elektronische inschrijving ontvang je een automatische ontvangstbevestiging van ons per email. Heb je binnen 24 uur niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via bijeenkomsten@pianoo.nl.

Het PIANOo congres vindt plaats op donderdag 8 juni 2023 in:

Omnisport
De Voorwaarts 55
7321 MA Apeldoorn

www.omnisport.nl

Bereikbaarheid:

Route naar Omnisport Apeldoorn

We moedigen aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar Omnisport te reizen. De accommodatie is met de trein en bus goed bereikbaar. Vanaf station Apeldoorn Centraal is Omnisport binnen 10 minuten met de ov-fiets te bereiken. Het is ook mogelijk om vanaf station Osseveld in 10 minuten naar de locatie te lopen. Vanaf station de Maten is de loopafstand slechts 2 minuten. Kom je toch met de auto naar de locatie? Dan is er voldoende parkeergelegenheid.

Let op!

Draag geschikte schoenen! Tijdens het PIANOo-congres mag je geen hakken dragen in verband met de sportvloer in Omnisport. Alleen platte schoenen of blokhakken zijn geschikt.

*Alle catering tijdens het PIANOo-congres is 100% vegetarisch.

Heb je vragen over het evenement dan kun je contact opnemen via bijeenkomsten@pianoo.nl.

Hoe kom jij zo duurzaam mogelijk de dag door? Bekijk onderstaande tekening en demarreer mee!