Aanmelden

Het PIANOo-congres is (gratis) toegankelijk voor medewerkers van alle aanbestedende diensten. Het congres is niet bedoeld voor andere (commerciële) geïnteresseerden.

Aanmelden voor het PIANOo-congres kan via onderstaand formulier. Wilt u weten wat wij doen met de gegevens die u invult op het formulier? Lees dan onze privacyverklaring.

Mogen wij u in de toekomst weer benaderen voor deze bijeenkomst? *
 
Fotografie en videoregistratie
Tijdens het congres worden foto's gemaakt. De foto's kunnen gebruikt worden voor verschillende (sociale)media uitingen van PIANOo, partners en SPITZ congres & event. Indien u niet wenst dat een foto waarop u staat, gepubliceerd wordt in deze media, kunt u een e-mail sturen naar registratie@spitz.nu. Graag dan aangeven waar de betreffende foto te vinden is.
 
Contactgegevens
Aanhef *
Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
 
Telefoonnummer *
E-mailadres *
Bevestig e-mailadres *
 
Organisatie informatie
Organisatie *
Functie *
 
LinkedIn account
Vul de URL van uw LinkedIn profiel in, bijvoorbeeld: nl.linkedin.com/in/pietjansen. U vindt deze gegevens in het tabblad 'Uw profiel'.
LinkedIn URL
 
Keuze voor sessie
Na afloop van de plenaire opening kunt u deelnemen aan verschillende sessies. Wij vragen u om zich hiervoor in te schrijven. Meld u snel aan, want vol=vol!
Sessie ronde 1 *
 
Sessie ronde 2 *
 
Sessie ronde 3 *
 
Deelnemerslijst
Wij willen een deelnemerslijst (voornaam, achternaam, organisatie) in de congresapp publiceren.
Mogen wij uw gegevens publiceren? *
 
Voorwaarden
Kunt u niet aanwezig zijn? Laat dit uiterlijk maandag 27 mei weten via registratie@spitz.nu.
Als u zich niet uiterlijk 27 mei afmeldt, zijn wij genoodzaakt om de gemaakte kosten in rekening te brengen. Deze kosten bedragen € 175,- per persoon. U kunt natuurlijk altijd een collega in uw plaats laten komen. Laat ons dat weten via: registratie@spitz.nu.
 
 
 
 
* verplichte velden