Vraag & antwoord

Zie hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen.

Deelname aan het PIANOo-congres is gratis als je binnen de doelgroep valt. Wanneer je niet binnen de doelgroep valt kun je niet deelnemen aan dit congres

Dit congres is bedoeld voor medewerkers van aanbestedende diensten en speciale-sectorbedrijven. Indien je geen medewerker van een aanbestedende dienst of speciale-sectorbedrijf bent, kunnen wij je geen toegang geven tot het PIANOo-congres.  

Nee, iedere deelnemer dient zichzelf aan te melden. Heb je hulp nodig bij het aanmelden? Mail dan naar bijeenkomsten@pianoo.nl.

Dit is helaas niet mogelijk. Je kunt jezelf afmelden via de afmeldbutton in jouw persoonlijk bevestigingsmail. Geïnteresseerden kunnen zichzelf aanmelden via onze website. Indien het congres vol zit, wordt jouw plek vergeven aan de eerst volgende op de wachtlijst.

Nadat je jouw registratie hebt voltooid, ontvang je binnen enkele uren een bevestigingsmail. Check ook je spam. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen? Neem dan contact op door te mailen naar bijeenkomsten@pianoo.nl.

Je kunt jezelf afmelden via de afmeldbutton in jouw persoonlijke bevestigingsmail. Afmelden kan tot op de dag van het PIANOo-congres zelf. Echter horen wij dit graag zo snel mogelijk zodat wij onze catering kunnen bijstellen of iemand anders een plek kunnen bieden.

Aanmelden kan tot 31 mei 2024. Echter hanteren wij een maximaal bezoekersaantal, waardoor het kan zijn dat we werken met een wachtlijst. Is het maximum bereikt, dan krijg je dit gelijk te zien na online aanmelding voor het PIANOo-congres 2024.

Vanaf 16 mei 2024 is het mogelijk om je voor de deelsessies aan te melden. Je maakt jouw persoonlijke programma door je in te schrijven voor de deelsessie naar keuze. In totaal is er keuze uit bijna 30 sessies. Zodra je je kunt inschrijven, ontvang je een e-mail van ons. Houd deze goed in de gaten! 

Het programma is zo ingericht dat je de gehele dag aanwezig kunt zijn. Lukt dit niet? Om voedselverspilling tegen te gaan horen wij dan graag of je aanwezig bent bij de lunch en/of borrel. Dit kun je aangeven bij je online aanmelding. 

Nee, het PIANOo-congres is enkel fysiek te bezoeken op 6 juni 2024. 

Nee, zeker niet! Inkoop heeft verschillende focussen, waarbij we door 6 verschillende partijen, de categorieën op het congres indelen. Dit kan jou helpen bij jouw keuzes voor de deelsessies.

Voor MVOI-Manifestpartijen en geïnteresseerden wordt op 6 juni een side-event georganiseerd parallel aan het PIANOo-congres. De MVOI-Manifestpartijen gaan tijdens het evenement in op het creëren van bestuurlijk draagvlak voor MVOI, de invulling van net nieuwe Nationaal Plan MVI, ervaringen met de implementatie van MVOI actieplannen en de evaluatie van de MVOI actieplannen.

Let op! Wanneer je deelneemt aan het side-event MVOI Manifestpartijen kun je alleen deelnemen aan de plenaire opening en de eerste ronde deelsessies van het PIANOo-congres. De tweede en derde ronde vallen samen met het side-event van de MVOI Manifestpartijen. Voor meer informatie over de community MVOI klik hier

Dit kun je aangeven in het registratieformulier van het PIANOo-congres.