PIANOo-congres 6 juni 2024: NBC Nieuwegein
Aanbesteden is keuzes maken 

Als inkoopprofessional kun je je geld maar één keer uitgeven. Dat betekent keuzes maken, elke keer opnieuw. Welke maatschappelijke waarde ga je creëren met de opdracht? Duurzaamheid, innovatie, gelijke kansen voor iedereen of kies je voor de integrale benadering? Wellicht raken jouw opdrachten, nu meer dan voorheen, aan veiligheidsaspecten. Kortom, welke keuzes maak jij? Eén keuze kun je nu alvast maken: kom donderdag 6 juni naar Nieuwegein voor het PIANOo-congres ‘Aanbesteden is keuzes maken’. 

'Goed’ publiek inkopen

Inkoopprofessionals zijn zich al langer bewust van de maatschappelijke waarde die gecreëerd kan worden met hun inkoopkracht. Hoe zet je jouw inkoopkracht in om als overheid impact te maken op tal van maatschappelijke uitdagingen? Tegelijkertijd verlangen burgers en ondernemers dat jij helder bent in je keuzes. En terecht. Zij willen immers rekenen op een betrouwbare, transparante overheid. Daarom kies je niet alleen voor een doelmatige besteding van publiek geld, maar ook voor een rechtmatig aanbestedingsproces. Welke mogelijkheden biedt wet- en regelgeving? En welke mogelijkheden biedt de markt?

Welke inkooppartij kies jij?

Op donderdag 6 juni draait alles om keuzes maken, zowel op het PIANOo-congres als in het stemlokaal voor de Europese verkiezingen. PIANOo wil te midden van alle keuzemogelijkheden ook jouw stem horen tijdens het congres en vraagt zich af welke onderwerpen belangrijk zijn voor inkoopprofessionals. Op welk gebied zou jij graag de focus willen leggen? Welke 'inkooppartij' spreekt jou aan?

Groen denken, groen doen

Voor een eerlijke maatschappij 

Natuurlijk rechtmatig

Alert en proactief voor veilige opdrachten

Meer resultaat, minder gedoe 

Verbeteren door te innoveren

Bij het opgeven van de keuzes voor de deelsessies kun je ook stemmen op een ‘inkooppartij’. Op basis van de keuze voor partij geven wij een vrijblijvend advies voor de selectie van deelsessies. Wil je geen vrijblijvend advies? Dan kun je blanco stemmen. Uiteraard komen we op het congres terug op de uitslag van de ‘verkiezing’. Meer informatie over de verkiezing vind je hier.

Uitgebreid keuzeprogramma
Wat jouw voorkeur ook is, kies 6 juni in elk geval voor het PIANOo-congres in het vernieuwde NBC in Nieuwegein. We bieden jou als inkoopprofessional in de publieke sector een spraakmakend plenair programma en een uitgebreid aanbod van deelsessies. Laat je informeren over trends en ontwikkelingen op het gebeid van publieke inkoop. En kom in contact met hét netwerk van inkoopprofessionals in de publieke sector.

Kom naar het PIANOo-congres; een dag waarop iets te kiezen valt. Klik hier voor het programma.

De registratie is gesloten voor dit evenement.

*Voorwaarde voor toelating is dat je werkzaam bent bij een aanbestedende dienst of speciale-sectorbedrijf.

Praktische informatie

Dit congres is uitsluitend bedoeld voor medewerkers van aanbestedende diensten en speciale sectorbedrijven.

Het PIANOo congres vindt plaats op donderdag 6 juni 2024 in:

NBC Congrescentrum 
Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein

Dit congrescentrum is een duurzaam gebouwde evenementenlocatie. Meer weten? Klik hier

www.nbccongrescentrum.nl 

Bereikbaarheid:

We moedigen aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer naar NBC Congrescentrum te reizen. De accommodatie is met de trein en bus goed bereikbaar. Vanaf Utrecht Centraal station kun je tram 20 of 21 pakken, welke iedere 7 minuten vertrekken. Je stapt na 16 minuten bij halte Zuilenstein uit. Vanaf daar is het nog maar 1 minuut lopen. Kom je toch met de auto naar de locatie? Dan is er voldoende parkeergelegenheid en 25 laadpunten.

Plan je route via 9292

Klik hier om je aan te melden voor het PIANOo-congres 2024. 

Heb je vragen over het evenement dan kun je contact opnemen via bijeenkomsten@pianoo.nl.

Impressie PIANOo-congres 2023