× Dashboard Helpdesk FAQs Registreren Inloggen

Meest gestelde vragen

Inloggen

Als deelnemer is het van belang om geregistreerd te zijn op de website om deel te kunnen nemen aan de sessies. Om te registreren op het platform, ga je naar ‘registreren’ rechts bovenaan de homepagina. Hier vul je alle velden in om jouw profiel aan te maken. Wanneer jouw profiel is aangemaakt, ben je automatisch ingelogd op de website.

Als deelnemer is het van belang om ingelogd te zijn op de website om deel te kunnen nemen aan de sessies. Om in te loggen op het platform, ga je naar ‘inloggen’ rechts bovenaan de homepagina. Hier vul je jouw mailadres en wachtwoord in. Zorg ervoor dat je geen spatie na je mailadres invult, dit geeft namelijk een foutmelding waardoor het inloggen niet lukt.

Ben je jouw wachtwoord vergeten en kun je daardoor niet inloggen? Als je naar de inlogpagina gaat, klik je op ‘wachtwoord vergeten’ en voer je je e-mailadres in. Je ontvangt per e-mail een link voor het resetten van je wachtwoord. Deze link is 60 minuten geldig.


Overige vragen

De meest optimale manier om de sessies te volgen, is op een laptop of computer met de Google Chrome browser. Verder is het van belang dat je geen gebruik maakt van een VPN verbinding of aanwezig bent in een werkomgeving. Klik hier om te zien welke browser en versie je op dit moment gebruikt en klik hier om Google Chrome te downloaden indien nodig.

 

Staat het geluid van jouw laptop, pc of tablet aan? Controleer ook het geluid van het video venster, dit is links onder in het venster te vinden. Voor het beste geluid raden wij aan om de website te bezoeken via de browser Google Chrome op een laptop of pc.


Sessies

Je meldt je voor het gehele congres aan, je hoeft je vooraf niet aan te melden voor een sessie. Wél kan je een sessie die je graag wilt volgen als ‘favoriet’ markeren, zodat deze sessie bij ‘favorieten’ komt te staan. Op deze manier kun je op de dag zelf makkelijk de sessies, die je voorkeur hebben, terugvinden.

Bij alle sessies staat de begin- en eindtijd van de sessie vermeld. Ook zijn de tijden terug te vinden in het blokkenschema.

Om deel te kunnen nemen aan een sessie, is het van belang dat je ingelogd bent op het platform. Klik op het programmaonderdeel/ sessie die je wilt bekijken. Hier start automatisch de livestream op de aangegeven tijd. Vijftien minuten voor aanvang van de sessie verschijnt een aftelklok, hierna start de livestream. Wanneer je na de aftelklok geen livestream ziet verschijnen, kun je de pagina verversen. Dit kan door op de toets F5 te drukken.

Om deel te kunnen nemen aan een sessie, is het van belang dat je ingelogd bent op het platform. Klik op het programmaonderdeel/ sessie die je wilt bekijken. Op deze pagina verschijnt vijftien minuten voor aanvang van de sessie een groene knop. Wanneer je deze knop aanklikt, kun je deelnemen aan de sessie. De sessie wordt verzorgd vanuit MS Teams of Zoom, waardoor je van het platform naar de MS Teams of Zoom omgeving wordt gestuurd. Wanneer je eerder dan vijftien minuten aanwezig bent op de pagina, zorg ervoor dat je de pagina ververst met de toets F5 om de groene knop te kunnen zien.

Als een sessie als ‘favoriet’ gemarkeerd is, zal deze sessie terug te zien zijn bij ‘favorieten’. Een favoriet is echter alleen voor jouw eigen gemak zodat je deze makkelijk terugvindt, maar het is geen aanmelding voor een sessie. Bij de PIANOo-bar, Praktijk in Beeld en Talks zit geen limiet aan het aantal deelnemers. Bij een Workshop zit een limiet van 30 deelnemers. Zorg dat je op tijd bent om deel te kunnen nemen aan de sessie die je graag wil zien.

Alle sessies komen op dit platform te staan, met uitzondering van de Workshops en Talks via MS Teams. De PIANOo-bar, Praktijk in Beeld en Talks worden in de meeste gevallen binnen 24 uur op terugkijken gezet, mits de spreker hier toestemming voor heeft gegeven. De sessies zijn tot drie maanden na het event terug te bekijken.


naar boven