× Dashboard Helpdesk FAQs Registreren Inloggen

Beter Aanbesteden: door kennis, dialoog en vertrouwen

De digitale workshops hebben een interactief karakter en hierdoor een maximum aantal deelnemers. Wees er dus snel bij!

Spreker(s)
Niels van Ommen (PIANOo)

Omschrijving
Via het programma Beter Aanbesteden werken het ministerie van EZK, PIANOo, VNG en VNO-NCW/MKB Nederland samen met en ín de regio aan verbetering van de inkooppraktijk. Door te investeren in kennis en kunde, bij zowel aanbesteders als het bedrijfsleven, en het scheppen van ruimte voor contact. Partijen kunnen zich zo in een sfeer van vertrouwen en gelijkwaardigheid voorbereiden op een goede samenwerking, waarbij gebruik wordt gemaakt van elkaars kracht.

In deze workshop krijg je een meer uitgebreide toelichting op de doelstellingen, doelgroepen én werkwijze van het vervolgprogramma Beter Aanbesteden. Daarna ben je als deelnemer zelf aan zet. We delen de reeds geïnventariseerde knelpunten en vragen naar je ideeën om die knelpunten in jouw regio of praktijk aan te pakken. Denk je met ons mee? Het programma Beter Aanbesteden is gericht op de inkooppraktijk van decentrale overheden.

Voor wie is dit interessant?
Het vervolgprogramma Beter Aanbesteden is gericht op de inkooppraktijk van decentrale overheden. En dan met name die partijen die ondersteuning kunnen gebruiken bij concrete activiteiten om hieraan bij te dragen. Bij voorkeur activiteiten waarbij ook het bedrijfsleven zelf wordt betrokken.

Type sessie
Digitale workshop

Wanneer
donderdag 3 juni 2021 van 14:15 tot 15:00 uur


naar boven